Twentysix casetes del delta

Llibre d'artista / Art book

“Twentysix casetes del Delta” és una auto-publicació que conté fotografies en blanc i negre de 26 casetes agrícoles dels arrossars del Delta de l’Ebre. És també un homenatge al llibre “Twentysix gasoline stations”, publicat l’any 1963 per Edward Ruscha.

1ª edició numerada de 100 còpies. 18×14 cm. Paper Munken cream de 90 gr. Impressió digital. Sobrecoberta de paper vegetal. – SOLD OUT
2ª no numerada
Enllaç de compra aquí.

“Twentysix casetas del Delta” es una autopublicación que contiene fotografías en blanco y negro de 26 casetas agrícolas de los arrozales del Delta del Ebro. Es también un homenaje al libro “Twentysix gasoline stations”, publicado en el año 1963 por Edward Ruscha.

1ª edición numerada de 100 copias. 18×14 cm. Paper Munken cream de 90 gr. Impresión digital. Sobrecubierta de papel vegetal. – SOLD OUT
2ª edición NO numerada
Enlace de compra aquí.

“Twentysix casetas del Delta” is a self-published work containing 26 black and white photographs of agricultural houses in the rice fields at Delta de l’Ebre. It is also a tribute to “twentysix gasoline stations”, published in 1963 by artist Edward Ruscha.

1st edition 100 numbered copies. 18×14 cm. Munken cream 90 gr. Digital printing. Tracing paper cover. – SOLD OUT
2nd edition not numbered

Buy one here